Honlapunkról

Hírnök Média Állás-portál

Figyelem! A honlapon megjelenő állások, ajánlatok, hirdetések tartalmát és annak valódiságát nem áll módunkban ellenőrízni, így azokért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni, illetve nem vállalunk!!!

Az önéletrajzok elküldését mindenki saját belátása, döntése alapján teszi, amellyel elfogadja az adott cég – a hirdetés feladója – adatkezelési szabályait, amelyhez semmilyen köze nincs a Hírnök Média Bt-nek, mint a honlap üzemeltetőjének. Az álláshirdetésekre történő válaszolással, önéletrajz elküldésével, jelentkező hozzájárul a hirdető általi adatkezeléshez, adatai megismeréséhez.

Honlapunk kizárólag hirdetéseket közvetít, ezért kifejezetten kérünk mindenkit, hogy ne küldjenek a honlap üzemeltetőjének jelentkezést. Amennyiben hozzánk érkezik jelentkezés, azt olvasás nélkül töröljük.

Az oldalt, illetve a kínálatokat és az adatokat mindenki saját felelősségére használja! Semmilyen, a honlap használatából adódó kárért, problémáért, vitáért üzemeltető nem vállal felelősséget.

Álláskínálatok, Álláskeresők weboldala – A Hírnök Csoport tagja! Célunk, hogy megbízható, gyors, egyszerű, átlátható segítséget nyújtsunk azoknak, akik munkát, állást keresnek, illetve olyan cégeknek, amelyek jó munkatársakat akarnak kapni.
Fontos, hogy oldalunkon a lehető legtöbb állást jelentessük meg ezért nagyon egyszerű lehetőséget biztosítunk arra, hogy megjelenjenek az ajánlatok.

Ajánlatainkról érdemes érdeklődni, hiszen állásportálunk mellett magazinunk és honlaphálózatunk, illetve partnereink, helyi- és önkormányzati lapok, televíziók  is többféle célközönséget ér el, s  partnereink számára többféle kedvezményt tudunk biztosítani.

Cégünk 1992-ben lett alapítva! Fő tevékenységünk a lapkiadás, így napjainkban is jelen vagyunk a nyomtatott sajtó piacon a közkedvelt és sikeres Hírnök Magazinnal, amely online változatban is elérhető, illetve Hírportálunk a www.hirnok.hu jelentős látogatottságú weboldal. Magazinunk és Hírportálunk sikeres állás rovatának, illetve olvasóink, partnereink igénye alapján jött létre Állás-portálunk, a www.jobvip.hu.
Kiadónk folyamatosan lépést tart a fejlődéssel, így Hírportálunk mellett saját honlaphálózatot hoztunk létre, amely többek között, helyi hírportált, vállalkozóközpontot, média és sajtóközpontot kínál.
Honlapkészítést is vállalunk – korlátozott mennyiségben
– kiemelten alacsony árakon, amelynek referenciája a saját honlapok mellett, többek között a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház (www.florhosp.hu), a Gödöllő Város Önkormányzatához tartozó  Tormay Károly Egészségügyi Központ (www.tormay.hu) és több más, szállással, kereskedelemmel, iparral, illetve szolgáltatással foglalkozó cég oldala. RÉSZLETEK: www,hml.hu

A honlap tulajdonosa, készítője, üzemeltetője:
Hírnök Média Lapkiadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Alapítva: 1992.)

Székhely / Postacím:  2146 Mogyoród, Nagyhomoki út 10. Telefon: 06-28-540-160

Cégvezető / Főszerkesztő / Kiadásért felelős: Meggyesi Gyula
Telefon: 06-20-9359-952  E-mail: hirnok@hirnok.hu

Általános helyettes: Fejér Andrea
Telefon: 06-20-480-1751  E-mail: info@hirnok.hu

Hirdetésfelvétel:
06-20-480-1751, 06-20-9359-952

E-mail:  info@hirnok.hu   hirnok@hirnok.hu

KÖZPONTI KAPCSOLAT / IMPRESSZUM

ÁLLÁSPORTÁL ÁSZF – ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Központi ÁSZF – ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A weboldal kiadónk a Hírnök Média honlaphálózatához tartozik!
Havonta megjelenő lapunk a Hírnök Magazin
Hírportálunk: www.hirnok.hu
Állásportálunk: www.jobvip.hu
Média- és Sajtóközpont:www.mediavip.hu /www.sajtokozpont.hu
Vállalkozóközpont: www.cegvip.hu / www.vallalkozokozpont.hu
Cégjegyzék (cégek listája): www.vipjegyzek.hu
WebShop oldalunk: www.hml.hu
Honlapkészítéshez bemutató oldal:www.minta.hml.hu
Mogyoródiak hírportálja: www.mogyorodi.hu

Megosztás / Ajánlás