Honlapunkról

Állásportál www.jobvip.hu

(A honlap további, alternativ élérhetőségei: www.allashirnok.hu, www.allaskozpont.eu)

2016. Áprilisától működik a Hírnök ÁLLÁSPORTÁL a www.jobvip.hu
   Napjainkban a legtöbb területen jelentős munkaerőhiány van, így a munkáltatók minden lehetséges forrást igénybe vesznek a munkatársak megtalálásához, hiszen sok esetben a munkaerőhiány miatti kiesés jelentős veszteséget okoz a cégeknek. Ahhoz, hogy megtalálják a megfelelő munkatársat sok helyen kell megjelenni.
Állásportálunk önmagában is jelentős „erővel” rendelkezik, vagyis népszerű a munkatársra vadászó és a munkát keresők körében, de az állásportál megjelenést megrendelők gyakran rendelnek hirdetést a magazinban és partnereinknél is. Az állásportálra felkerülő ajánlatok közvetlenül megjelennek partnereink oldalán, így a Jooble és Jobsora honlapokon és a kiadónk által kezelt Facebook oldalakon, állás és más csoportokban is.

Álláskínálatok, Álláskeresők weboldala – Célunk, hogy megbízható, gyors, egyszerű, átlátható segítséget nyújtsunk azoknak, akik munkát, állást keresnek, illetve olyan cégeknek, amelyek jó munkatársakat akarnak kapni.
Fontos, hogy oldalunkon a lehető legtöbb állást jelentessük meg ezért jelképes díjért, nagyon egyszerűen megrendelhető felületeket biztosítunk, amely mellett többféle megjelenési lehetőséget is tudunk biztosítani (Hírnok Magazin, helyi, önkormányzati újság stb.).
További megjelenési lehetőségek ITT
AJÁNLATKÉRÉS megjelenésre ITT

Ajánlatainkról érdemes érdeklődni, hiszen állásportálunk mellett magazinunk és honlaphálózatunk, illetve partnereink, helyi- és önkormányzati lapok, televíziók  is többféle célközönséget ér el, s  partnereink számára többféle kedvezményt tudunk biztosítani.

Megosztás / Ajánlás