Telefonos értékesítő, területi képviselő – Otthoni munka

Médiafelületek értékesítéséhez keresünk
területi képviselőket – telefonos értékesítőket –
az 1992-ben alapított Hírnök Média,
lap- és honlap-hálózatához.
Extrém kereseti lehetőség, folyamatos munka!
Önálló munkavégzés! 

Leírás

Telefonos értékesítőket, területi képviselőket, hirdetésszervezőket keresünk Médiafelületek (helyi-, önkormányzati lap, magazin, állásportál, címjegyzék, ajándék oldal stb.) értékesítéséhez. Extrém kereseti lehetőség, hosszú távú munka, önálló munkavégzés!
Akár saját 

Bővítettük az 1992-ben alapított Hírnök Média, lap- és honlap-hálózatának munka és együttműködési lehetőségeit!!!

Komoly hálózatot építettünk ki, amelynek alapja a Hírnök Magazin és regionális mellékletei, de az állásportál, a címjegyzék, az ajándék honlap, vagy a Hírportál is kiemelkedő bevételi forrásokat biztosítanak, amely mellett partnereink felületeit is kihasználjuk (helyi-, önkormányzati lapok, reklámújságok, közterületi hirdetések stb.).
A területekkel, illetve kiadónkkal kapcsolatos főbb információk az alábbi linken érhető el: www.hirnok.hu/rolunk

Feladat: Médiafelületek, hirdetési, megjelenési lehetőségek értékesítése telefonon

Munkafolyamat, illetve fő feladatok egyszerűen összefoglalva:
– telefonon felhívni a potenciális ügyfelet,
– tájékoztatni a megjelenés lehetőségéről, válaszolni a kérdésekre,
– szükség esetén e-mail küldése, egyedi ajánlat készítése,
– kitölteni honlapunkon a megrendelőt,
– számlázni, illetve a pénzt beszedni,
– a folyamatos, meglévő ügyfelekkel kapcsolattartás, megújítás…

Lehetőségek:
1. Szervező / Telefonos értékesítő – Alapfizetés + jutalék
2. Területi képviselőFranchise jellegű együttműködés – Extrém bevétel, akár munkatársak irányításval, további feljlődési, bővítési lehetőségekkel

Munkavégzés helye: otthonról, (home Office)! Az ország bármely területéről várjuk a jelentkezéseket, mivel a technika segítségével telefonon és interneten történik a kapcsolatfelvétel a vállalkozásokkal és a megrendelés teljes folyamata, illetve a szerződéskötés.

Elvárások: Hideghívással történő telefonos értékesítésben, hirdetésszervezésben, illetve hasonló területen szerzett gyakorlat. Önállóság és agilitás, jó kommunikáció és szervezőképesség, korlátlan telefon és számítógép használat (Google Drive)

Azok számára tudunk együttműködést ajánlani, akik értenek az online értékesítéshez (nem üzletbe betérőket kell fogadni), nem riadnak vissza a telefonálástól, hideghívásos megkeresésektől, önállóan tudnak otthonról dolgozni, stabil, biztonságos munkahelyet keresnek, sok pénzt akarnak keresni, szeretnek kezdeményezni és a fejlődés lehetősége is fontos számukra!

Akár marketingesek, újságírók, vagy szerkesztők számára is kiváló lehetőség, mivel magazinunk és mellékleteink rengeteg lehetőséget, kapcsolatrendszert jelenthetnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletekre is kíváncsi, várunk egy fényképes önéletrajzot. A jelentkezésre válaszul egy részletes leírást küldünk, amely alapján eldönthetik, hogy valóban ez az álommunka, amelyet szeretnének megpályázni.  

Jelentkezést a hirnok@hirnok.hu e-mail-re várjuk „Területi képviselő” tárgy megjelöléssel

További részletek a Hírnök Médiáról és a területeiről: www.hirnok.hu/rolunk/

Megosztás / Ajánlás