Telefonos értékesítő, területi képviselő – Otthoni munka

Médiafelületek értékesítéséhez keresünk
területi képviselőket – telefonos értékesítőket –
az 1992-ben alapított Hírnök Média,
lap- és honlap-hálózatához.
Extrém kereseti lehetőség, folyamatos munka!
Önálló munkavégzés! 

Leírás

Új koncepcióval és lehetőségekkel bővítettük az 1992-ben alapított Hírnök Média, lap- és honlap-hálózatát!!!

Területi képviselőket, telefonos értékesítőket, hirdetésszervezőket keresünk Médiafelületek (helyi lap, magazin, állásportál, címjegyzék stb.) értékesítéséhez. Extrém kereseti lehetőség, folyamatos munka, önálló munkavégzés! 

Az „alapfizetéshez” több mint 2,5 millió forint értékű média felületet biztosítunk értékesítésre minden hónapban, amelynek teljes bevétele(!) a területi képviselőnél marad. 
Mindenki saját tudása és tehetsége szerint használja ki a lehetőséget, így n
éhány hónapon belül elérhet minimum 400 ezres fizetést, de a tapasztalatok alapján, átlagosan 6-800 ezer forintos bevételre lehet számítani. Természetesen ennél több is elérhető, illetve kevesebb is lehetséges, tudástól, agilitástól stb. függően.

Feladat: Médiafelületek, hirdetések értékesítése telefonon, Területi képviselet kialakítása.
A Hírnök Média saját felületei (magazin, hírportál, állásportál, címjegyzék, ajándék honlap stb.) mellett a pertnereink által rendelkezésre álló felületeket kell értékesíteni, amelyek pár ezer forinttól a több százezresig terjednek, s egy-egy partner részére több médiában is lehet felületeket értékesíteni (online és offline lehetőségek, nyomtatott lapok, önkormányzati- és reklámújságok, helyi televíziók, honlapok, PR cikkek, reklámtáblák..).

Munkavégzés helye: otthonról, (home Office) az ország bármely részéről!
Az ország bármely területéről várjuk a jelentkezéseket, mivel a technika segítségével telefonon és interneten történik a kapcsolatfelvétel a vállalkozásokkal és a megrendelés teljes folyamata, illetve a szerződéskötés.

Elvárások: Telefonos értékesítésben, hirdetésszervezésben, illetve hasonló területen szerzett gyakorlat.
Önállóság és agilitás, jó kommunikáció és szervezőképesség, korlátlan telefon előfizetés és számítógép használat (Google Drive)

Azok számára tudunk együttműködést ajánlani, akik értenek az értékesítéshez, nem riadnak vissza a telefonálástól, sok pénzt akarnak keresni, önállóan tudnak otthonról dolgozni, stabil, biztonságos munkahelyet keresnek, szeretnek kezdeményezni és a fejlődés lehetősége is fontos számukra!

Akár marketingesek, újságírók, vagy szerkesztők számára is kiváló lehetőség, mivel magazinunk és mellékleteink rengeteg lehetőséget, kapcsolatrendszert jelenthetnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletekre is kíváncsi, várunk egy fényképes önéletrajzot. A jelentkezésre válaszul egy teljes, részletes leírást küldünk, amely alapján eldönthetik, hogy valóban ez az álommunka, amelyet szeretnének megpályázni.  

Jelentkezést a hirnok@hirnok.hu e-mail-re várjuk „Területi képviselő” tárgy megjelöléssel

Megosztás / Ajánlás