Posta kézbesítő – Újpest – 0

Ez a hirdetés lejárt!
Keressen az aktuális ajánlatok között…

Ha szereted a változatos és aktív munkát, precíz vagy, és fontos, hogy ne legyél helyhez kötve a munkavégzés alatt, akkor jelentkezz hozzánk!
Milyen feladataid lennének? Levelek és küldemények kiszállítása a címzettek részére, hírlap előfizetések gyűjtése, hírlapok és sorsjegyek értékesítése, elszámolás a küldeményekkel és a beszedett összegekkel

Kategória:

Leírás

Ez a hirdetés lejárt!
Keressen az aktuális ajánlatok között…

Szeretnél egy nagy múltra visszatekintő, magyar nagyvállalatnál dolgozni?
A Magyar Posta Zrt. KÉZBESÍTŐ munkatársat keres

Megismerheted, hogyan működik a postai rendszer és hozzájárulhatsz Magyarország levél és csomagforgalmának biztosításához. Ha szereted a változatos és aktív munkát, precíz vagy, és fontos, hogy ne legyél helyhez kötve a munkavégzés alatt, akkor jelentkezz hozzánk!

Milyen feladataid lennének?
• Levelek és küldemények kiszállítása a címzettek részére
• Hírlap előfizetések gyűjtése
• Hírlapok és sorsjegyek értékesítése
• Elszámolás a küldeményekkel és a beszedett összegekkel

Miért jó postásnak lenni?
Ha nem csak biztos fizetést és stabil munkahelyet szeretnél, hanem egy társadalmilag elismert hivatást, akkor a kézbesítő munkakör a megfelelő számodra. Tudjuk, hogy a pénz kezelése különösen felelősségteljes feladat, ezért pénzkezelési pótlékkal is honoráljuk. Az értékesített termékek után teljesítmény elismerést is adunk! A munkavégzés mozgalmas és változatos, hiszen nem ugyanazon a zárt helyen történik. A Magyar Posta megbízható és kiszámítható foglalkoztató, családias munkahely. Belépésed követően segítséget és képzést is nyújtunk, hogy könnyen és hatékonyan el tudd látni jövőbeli feladataid.

Téged keresünk, ha rendelkezel az alábbiakkal:
• 8 általános iskolai végzettség
• Bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány

További információk:
• A munkavégzés helye: Budapest-Újpest 1041 Budapest 1 posta, István utca 18.
• Napi munkaidő: 8 óra
• A munkakör azonnal betölthető

 

A jelentkező a jelentkezéssel önkéntesen hozzájárul, hogy a Magyar Posta Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Cg:01-10-042463, adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem@posta.hu) a jelentkezésben megadott adatait a meghirdetett vagy az álláspályázat időszakában felmerülő másik betölthető pozícióra alkalmas jelölt kiválasztása céljából a kiválasztási eljárás végéig kezelje. A jelentkező az adatai törlését, a hozzájárulásának visszavonását a 1540 Budapest postacímen, vagy a toborzas@posta.hu e-mail-címen kérheti.
Hozzájárulásának visszavonása azonban nem érinti a visszavonás előtt folytatott adatkezelés jogszerűségét. Az adatkezelésről a további tájékoztatás elérhető a www.posta.hu Adatkezelési tájékoztató menüpontjában
Megosztás / Ajánlás