Újságíró, területi szerkesztő – otthoni munkavégzés

Magazin, Hírportál, információs központ, sajtóközpont, ajándék honlap, állásportál…

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az 1992-ben alapított Hírnök Magazin országos megjelenése regionális és megyei mutációval, illetve melléklettel kerül minden hónapban az olvasókhoz országszerte. Magazinunk és honlap hálózatunk rengeteg lehetőséget biztosít azok számára, akik érvényesülni tudnak, ötletekkel rendelkeznek, illetve ki tudják használni az általunk biztosított különleges lehetőségeket. 

Magazin, Hírportál, információs központ, sajtóközpont, ajándék honlap, állásportál…

 

Feladat: az országos Magazin regionális (járási) mellékletének szerkesztése, kapcsolatépítés, menedzselés, illetve közreműködés a kiadó honlap hálózatával.

Fizetés: részesedés a terület bevételéből, plusz saját bevételek, értékesítések, akár a kiadó összes lehetőségének kihasználásával,

Előny/Feltétel: Számlaképesség, illetve sikeres együttműködés esetén annak vállalása. Telefon, internet, számítógép.

 

Az együttműködés üzleti alapon történik, amely által több jelentkezőnek még több lehetőséget tudunk biztosítani. Kiegészítő bevételnek, vagy ötletekkel, jó kapcsolatokkal, akár kiemelkedően magas keresetet érhetnek el, tudástól és agilitástól függően. 

Helyi-, önkormányzati lap szerkesztői előnyben, de pályakezdők számára is lehetőséget biztosítunk megfelelő koncepció esetén. 

Jelentkezni e-mail-ben: media@hirnok.hu „Területi szerkesztő” tárgy megjelölésével.

M. Gy.

Megosztás / Ajánlás