Újságíró, szerkesztő területi vezető – otthoni

Magazin, Hírportál, információs központ, sajtóközpont, ajándék honlap, állásportál…

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Újságíró, szerkesztő, területi vezető, hirdetésszervező munkatársakat keresünk!

Az 1992-ben alapított Hírnök Magazin országos megjelenése megyei és regionális mutációval, illetve melléklettel kerül minden hónapban az olvasókhoz országszerte. Magazinunk mellett honlap hálózatunk – Magazin, Hírportál, információs központ, sajtóközpont, ajándék honlap, állásportál… – rengeteg lehetőséget biztosít azok számára, akik érvényesülni tudnak, ötletekkel rendelkeznek, illetve ki tudják használni az általunk biztosított különleges lehetőségeket. Teljes háttereret, egyszerű kommunikációt és adminisztrációt, többféle bevételi lehetőséget biztosítunk, amely folyamatos, extrém keresetet biztosít.

Egyetlen terület gondozása, vagy az összes lehetőség kihasználása!

Újságíró – havi 1-2 cikk írása a Hírnök Magazinba, illetve partnereink megrendelése alapján
Fizetés: havi fix összeg, illetve elvégzett munka alapján,

Szerkesztő – a Hírnök Magazin aktuális számának cikkválogatása, kapcsolatfelvétel híroldalakkal, blogokkal stb.
Fizetés: havi fix összeg, illetve elvégzett munka alapján,

Területi vezető – átadunk egy régiót (járást kb. 10-15 településsel), ahol a regionális mellékletet készítheti el, amely mellett kiadónk minden lehetőségét, bevteli forrtását ki tudják használni. A mellékletbe például összegyűjteni a régió programajánlatait, érdekességeit eseményeit, vállalkozásoknak PR cikk, bemutatók, együttműködés művelődási házakkal, önkormányzatokkal stb. (párt, illetve politika teljes kizárásával). Akár csapatmunkában szervező és újságíró együttműködésével.
Helyi lapok szerkesztői a „kapcsolati tőkét” is ki tudják használni, hiszen tudják, ki szokott hirdetni, így „csak” egy számlát kell kiállítani és megvan a bevétel.
Fizetés: 10-50 % részesedés, amely milliós bevételt jelenthet!
Amennyiben valaki csak mellékletet készít, munkatársaink, szervezőink veszik fel a kapcsolatot a hirdetőkkel a terület megjelenéséhez, amelynek bevételéből (a megjelenő hirdetések díjából) részesedik a terület „gazdája”, szerkesztője. Szervezés és szerkesztés esetén kiadónk kap a háttér biztosításáért százalékot.
Amennyiben a helyi lapokkal is együttműködés van szervezésben, a közvetített hirdetések bevétele nután a kapcsolattartó automatikusan kap jutalékot.

Hirdetésszervező / Telefonos értékesítő – kiadónk minden felületét, területét értékesíthetik (Magazin, Hírportál, információs központ, sajtóközpont, ajándék honlap, állásportál, honlapkészítés…)
Fizetés: többmilliós bevételi lehetőséget biztosítunk folyamatosan, amelynél a beszedett díjak 50 százaléka a szervezőnél marad!

Minden területen fix alapbevétel keletkezik a folyamatos és ismétlődő, illetve visszatérő partnerek által! Több mint 30 éves múltunk biztosíték!!!

Nyitottak vagyunk új ötletekre, kezdeményezésekre. Akár néhány órás munkáért több tízezer forintos részesedést biztosítuunk, például az érdekes cikkek, kapcsolatok által jelentős hirdetési bevételt érnek el szervezőink, amelyből a terület vezetője, újságírója részesedik.

Előny/Feltétel: Számlaképesség, illetve sikeres együttműködés esetén annak vállalása. Telefon, internet, számítógép.

Kiegészítő bevételnek, vagy ötletekkel, jó kapcsolatokkal, akár kiemelkedően magas keresetet érhetnek el, tudástól és agilitástól függően. 

Helyi-, önkormányzati lap szerkesztői előnyben, de pályakezdők számára is lehetőséget biztosítunk megfelelő koncepció esetén. 

Információk a lehetőségekről, cégünkről, a Hírnök Médiáról ITT

Jelentkezni e-mail-ben: media@hirnok.hu
– „Újságíró”
– „Szerkesztő
„Területi vezető”
– „Hirdetésszervező
tárgy megjelölésével.

M. Gy.

Megosztás / Ajánlás