Médiafelület értékesítő – Otthon végezhető

Médiafelületek értékesítéséhez keresünk területi képviselőket az 1992-ben alapított Hírnök Média, lap- és honlap-hálózatának
területeihez.
Extrém kereseti és együttműködési lehetőség! Önálló munkavégzés! Területenként mintegy 1,5-2 millió forintnyi bevételi lehetőséget biztosítunk havonta, amely mellett kiadónk minden felületének értékesítésében is közreműködhetnek.

Kategória:

Leírás

2021 szeptemberétől új koncepcióval bővítjük
az 1992-ben alapított Hírnök Média, lap- és honlap-hálózatát
és az együttműködés lehetőségeket!!!

Médiafelületek értékesítéséhez keresünk területi képviselőket az 1992-ben alapított Hírnök Média, lap- és honlap-hálózatának (magazin, állásportál, ajándékoldal, címjegyzék stb.) területeihez.

Aki alkalmazottként keres átlagos munkahelyet, napi bejárással, minimálbérért, annak nem is érdemes tovább olvasni, mert ilyenre nálunk nincs lehetőség.
Azok számára tudunk együttműködést ajánlani, akik sok pénzt akarnak keresni, otthoni munkával, önálló munkavégzéssel!

Extrém kereseti és együttműködési lehetőség! Önálló munkavégzés! Területenként több mint 2,5 millió forintnyi, saját bevételi lehetőséget biztosítunk havonta, amely mellett kiadónk minden felületének értékesítésében is közreműködhetnek.

A kiválasztott területi képviselők részére a meghatározott kistérségre a Hírnök Magazin mellé saját mellékletet, hírportált, állásportált, ajándék oldalt, címjegyzéket stb. biztosítunk, amelynek teljes bevétele a területi képviselőnél marad. Ezen felül a Hírnök Média minden felületére szervezési jogot adunk.

Feladat: Médiafelületek értékesítése, Területi képviselet kialakítása

Munkavégzés helye: otthonról, (home Office) az ország bármely részéről

További részletek: Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletekre is kíváncsi, várunk egy fényképes önéletrajzot – cég esetében is kérjük a kapcsolattartó bemutatkozását. A jelentkezésre válaszul egy teljes, részletes leírást küldünk, amely alapján eldönthetik, hogy valóban ez az álommunka.  

Jelentkezést a hirnok@hirnok.hu e-mail-re várjuk „Területi képviselő” tárgy megjelöléssel

Megosztás / Ajánlás