Médiafelület értékesítő – Home office, országos munka

Médiafelületek értékesítéséhez keresünk
területi képviselőket – telefonos értékesítőket –
az 1992-ben alapított Hírnök Média,
lap- és honlap-hálózatához.
Extrém kereseti lehetőség, folyamatos munka!
Önálló munkavégzés! 

Kategóriák: ,

Leírás

2021 szeptemberétől új koncepcióval és lehetőségekkel bővítettük
az 1992-ben alapított Hírnök Média, lap- és honlap-hálózatát!!!

Területi képviselőket, telefonos értékesítőket, hirdetésszervezőket keresünk Médiafelületek (helyi lap, magazin, állásportál, címjegyzék stb.) értékesítéséhez. Extrém kereseti lehetőség, folyamatos munka, önálló munkavégzés! 

Akár marketingesek, újságírók, vagy szerkesztők számára is kiváló lehetőség, mivel magazinunk és mellékleteink rengeteg lehetőséget, kapcsolatrendszert jelenthetnek.

A saját terület teljes bevétele, 1,5-2 millió forintnyi felület díja az értékesítőnél marad, amely mellett plusz bevételi lehetőségek is vannak!
Mindenki saját tudása és tehetsége szerint használja ki a lehetőséget, így n
éhány hónapon belül elérhet minimum 400 ezres fizetést, de a tapasztalatok alapján, átlagosan 6-800 ezer forintos bevételre lehet számítani. Természetesen ennél több is elérhető, illetve kevesebb is lehetséges, tudástól, agilitástól stb. függően.

Feladat: Médiafelületek, hirdetések értékesítése telefonon, Területi képviselet kialakítása

Munkavégzés helye: otthonról, (home Office) az ország bármely részéről

Aki alkalmazottként keres átlagos munkahelyet, napi bejárással, minimálbérért, annak nem is érdemes tovább olvasni, mert ilyenre nálunk nincs lehetőség.
Azok számára tudunk együttműködést ajánlani, akik értenek az értékesítéshez, nem riadnak vissza a telefonálástól, sok pénzt akarnak keresni, önállóan tudnak otthonról dolgozni, stabil, biztonságos munkahelyet keresnek, szeretnek kezdeményezni és a fejlődés lehetősége is fontos számukra!

Az „alapfizetéshez” több mint 1,5 millió forint értékű média felületet biztosítunk értékesítésre minden hónapban, amelynek teljes bevétele(!) a területi képviselőnél marad. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletekre is kíváncsi, várunk egy fényképes önéletrajzot. A jelentkezésre válaszul egy teljes, részletes leírást küldünk, amely alapján eldönthetik, hogy valóban ez az álommunka, amelyet szeretnének megpályázni.  

Jelentkezést a hirnok@hirnok.hu e-mail-re várjuk „Területi képviselő” tárgy megjelöléssel

Megosztás / Ajánlás