Hirdetésszervező – telefonos értékesítő

Internetes álláshirdetési portálunkhoz, valamint önkormányzati újságokhoz, regionális és tematikus lapokhoz hirdetésszervezőket keresünk.
A munka távmunkában otthon végezhető

Leírás

Internetes álláshirdetési portálunkhoz, valamint önkormányzati újságokhoz, regionális és tematikus lapokhoz hirdetésszervezőket keresünk. Csak gyakorlott hirdetésszervezők jelentkezést várjuk! Önéletrajzokat a hirnok@hirnok.hu email címre várjuk!  www.jobvip.hu    www.sajtokozpont.hu


A munkáról bővebben: 

Lehetőség szerint, minden jelentkezőt visszahívunk, amely előtt röviden összefoglaljuk a főbb információkat, hogy mindenkinek lehetősége legyen mérlegelni és egyszerűbb legyen a kommunikáció.

Cégünkről, a Hírnök Médiáról

1992-ben alapított kiadónk folyamatosan fejlődik és patinás múltja ellenére a modern technika minden területét kihasználja (internetes nyilvántartás, webes megrendelő, e-számla stb).

Minden területen rugalmasak vagyunk, amelynek pozitívumait az elmúlt években folyamatosan érezhettük.

Munkatársainkat megbecsüljük és megpróbálunk mindenkit képessége szerint (tudás, gyerek stb.) foglalkoztatni, amelyhez viszont elvárjuk a szorgalmat és odafigyelést, illetve a folyamatos kapcsolattartást.

Saját területek (bevételi lehetőségek)

Kiadónk nyomtatott lapja a Hírnök Magazin  (https://hirnok.hu/hirnok-magazin/)
Hírportál                                        – www.hirnok.hu,
Állásportál                                     – www.jobvip.hu
Játék- és kedvezmény oldal        – www.tized.hu
Címjegyzék                                    – www.cimjegyzek.hu
Honlap készítés                            – www.hml.hu
Mogyoródi Hírportál                    – www.mogyorodi.hu
Sajtóközpont                                 – www.sajtokozpont.hu
Nyomdai munkák stb.

Egyéb kiemelt külső területek (kiadónk készítette, illetve tartja fent a honlapokat, amelyek hirdetési felületeit értékesíti)

Tormay Egészségügyi Központ    – www.tormay.hu
Flór Ferenc Kórház                         – www.florhosp.hu
Mogyoródi Iskola                           – www.mogyorodiiskola.hu
Sajtóközpont                                – www.sajtokozpont.hu

A Hírnök Média egyedi és különleges partneri kapcsolattal rendelkezik országszerte több önkormányzati-, helyi-, reklám- és egyéb újság és televízió szerkesztőségével, amely által közvetlenül tudjuk értékesíteni a hirdetési felületeket.

A hirdetőknek könnyebbség, hogy a sokszor nehezen elérhető, vagy problémás kommunikációval bíró szerkesztőségek megrendeléseit nálunk intézhetik, illetve több helyre egyszerre tudja feladni hirdetését.

A jó kommunikációs készség mellett a gyors felfogás és döntés jelentős szerepet játszik, hiszen a jó kifogáskezelésen és a megfelelő lehetőségek ajánlásán múlik, hogy létrejön, illetve mennyire kedvező a szerződés.

Az újabb területek kiépítése folyamatos, mivel komoly igény van a szerkesztőségek részéről is szolgáltatásunkra.

Feladat
Munkatársainknak a rendelkezésre álló lehetőségek alapján kell ajánlani a megjelenési felületeket, amely a pár ezer forinttól a több százezresig terjed, s egy-egy partner részére több médiában is lehet felületet értékesíteni.

Mivel partnereink kizárólag cégek, ezért munkaidőben kell keresni őket.

A munka otthonról végezhető, a megkeresések telefonon és e-mail útján történnek, az adminisztrációhoz, illetve a megrendelések felvételéhez számítógép és internet szükséges.

Nem mindennapi, különleges és komplex szolgáltatásunkra jelentős igény van, így a fejlődés lehetősége adott, ezért keresünk munkatársakat, akik önállóan tudják ellátni a feladatot és közösen tudjuk továbbépíteni a területeket.

Fizetés:
A bevétel generálja a keresetet, ami nem azt jelenti, hogy minden hónapban nulláról kell kezdeni, mivel többségében a megkötött szerződések hónapokra előre biztosítják a folyamatos, fix alapot.

Megbecsüljük munkatársainkat, amit az extrém, egyedi 30-50%-os jutalékkal fejezünk ki. Gyakorlatilag társak leszünk, ezért elvárjuk az önállóságot és a lelkiismeretes munkát!

A nem mindennapi jutalékok és lehetőségek által kiemelkedően magas, átlagon felüli keresetre van lehetőség azoknak, akik megfelelő tudással rendelkeznek.

A kezdeti keresetet lehetetlen meghatározni, mert a profik néhány nap után bevételt generálnak, míg a kevésbé gyakorlottaknak tovább tart „felépíteni” a saját kommunikációt.

Fokozatok, karrier:

Lépcsőzetesen adjuk át az információkat, mivel rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, amelyeket az alapok elsajátítása után, fokozatosan biztosítunk.

  1. Kezdeti időszak

Az alapinformációk elsajátítása után munkatársunk napi kapcsolattartással, egyeztetéssel készíti fel, illetve indítja el a jelentkezőket. Kezdetben mindenki egy területet kap, amely által az alapokat elsajátítja, azután fokozatosan bővülnek a területek, illetve lehetőségek.

  1. Az alapok elsajátítása után már önállóan végzi a munkáját mindenki.
  2. Területi képviselő

Azok a munkatársak, akik már jól kommunikálnak és minden területet ismernek, plusz saját területeket is kaphatnak, amelyeknél az oda érkező minden (így a más munkatársak által küldött) megrendelések után is kapnak plusz jutalékot.

  1. Csoportvezető

A rutinos munkatársak számára további lehetőség, hogy újabb embereket készítsenek fel és koordináljanak, akik után plusz bevételük keletkezhet több vonalon is.

Sajtóközpontunk által nyújtott együttműködésre komoly kereslet van a szerkesztőségek részéről, így a további fejlődések lehetősége adott, amelyet az újabb munkatársak által bővítünk folyamatosan.

 Elsősorban gyakorlott értékesítőket keresünk, de néhány kezdőnek segítünk a betanulásban, hiszen valahol el kell kezdeni.

Aki nem dolgozott ilyen területen, de vállalja a tanulást, kizárólag úgy jelentkezzen, hogy komolyan akarja és legyen benne elszántság és kitartás, hiszen számunkra is plusz feladat az oktatás, amit szívesen vállalunk, amennyiben „komolyak a szándékok”!

Kérjük, jelezzen vissza, hogy a fentiek ismeretében is érdekli a munka a hirnok@hirnok.hu e-mail címen

 

 

Megosztás / Ajánlás

További információk

Hely

OTTHON végezhető, PEST MEGYE, – BUDAPEST, Bács-Kiskun megye, Heves megye, Vas megye